ONS SCHERPE TARIEVEN

Vetverwijdering(Rasping)

Bij Body Laser Clinic bieden wij een innovatieve methode genaamd elektrostimulatie om u te helpen bij gewichtsverlies. Als u moeite heeft met afvallen, kan elektrostimulatie wellicht de oplossing zijn. Met behulp van kleine stroomstootjes worden uw spieren geactiveerd zonder dat u ze zelf hoeft te bewegen. Deze stroomstootjes zijn veilig en pijnloos.

Daarnaast maken we gebruik van een raspingapparaat met een kop die een temperatuur van 55 graden heeft. Door het gebruik van ultrasone geluidsgolven worden uw spieren gestimuleerd en krimpt de vetwand. Het opgehoopte vet wordt vervolgens afgevoerd via de blaas. Hierdoor is een snelle afslanking gegarandeerd. Het effect van de behandeling kan variëren afhankelijk van uw lichaamstype.

Bij Body Laser Clinic streven we ernaar om u te helpen uw gewichtsverliesdoelen te bereiken op een veilige en effectieve manier. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe elektrostimulatie en het raspingapparaat u kunnen ondersteunen bij het afvallen.

Prijs product

€100,-

Prijs product

€50,-

Prijs product

€70,-