ZIE HIERONDER ONS WERKWIJZE

Ons Werkwijze

1. Gratis Intake

Het behandeltraject begint altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kun je eenvoudig zelf aanvragen via de contactformulier van Body Laser Clinics. Kies rechtsonder op “afspraak maken” en kies vervolgens een van de dienst “Laserbehandeling Dames” , “Laserbehandeling Heren” of een “Andere vraag”. Vervolgens vul gegevens in en klik je op verstuur. Zo gemakkelijk is het! Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

2. Intake gesprek

In het gratis intake gesprek bespreken we je wensen en kijkt de laserspecialiste hoeveel behandeling er bij benadering nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Tevens wordt alles uitgelegd, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Na de intake kan de eerste laserafspraak worden ingepland, dit kan ook aansluitend aan de intake.

3. Voorbereiding behandeling

Voor de behandeling dien je het te ontharen gebied één dag van te voren te scheren. Zorg ook dat het gebied schoon is. Let op: je mag het te laseren gebied niet epileren of waxen. Dergelijke behandelingen trekken het haarzakje uit, en dit kan de effectiviteit van het laseren verminderen. Tevens raden we je aan om vier dagen voor de behandeling niet te zonnen.

4. De behandeling

De behandeling gaat als volgt in zijn werk: je komt binnen en je mag plaatsnemen op de behandelstoel. Wij zullen het te behandelen gebied aftekenen met een potlood, ontsmetten het gebied en brengen een gel aan. Deze gel zorgt voor een betere geleiding van de laserflitsen en zorgt tevens voor de nodige verkoeling.

5. Na de behandeling

De laserspecialiste maakt het zojuist behandelde gebied schoon en voorziet de huid van een kalmerende crème. Na de behandeling krijg je nog wat adviezen mee naar huis (bijvoorbeeld, vier dagen niet zonnen met het gelaserde gebied), en kun je meteen een nieuwe afspraak maken.