ICE Diode laser

Pijnloos en definitief ontharen
Diode ICE laser

De Diode lasers gebruiken een revolutionaire techniek. Hierdoor zijn wij in staat om iedereen volledig pijnloos en zeer effectief te behandelen. De meeste zijn na gemiddeld 6-8 behandelingen definitief van hun ongewenste haargroei af. Onze specifiek opgeleide specialistes zullen u met uiterste zorg behandelen en zorgdragen dat u volledig op uw gemak bent.

Uit onderzoek is gebleken dat de ontharingsmethode zorgt voor ongeveer 80-90% haarreductie.

Kenmerken van Diode laser systeem:

  • Snel, pijnloos en veilig
  • Comfortabel
  • Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ongewenste haargroei
  • Permanente ontharing
  • Voor alle haar- en huidtypen
  • Effectiever dan IPL
  • Geschikt voor man en vrouw, jong en oud
  • Geen hersteltijd
  • Gespecialiseerd personeel

Dames

Heren

De voordelen van een Diode ICE laser

Bij de diode ICE laser wordt de warmte vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor er geen heel pijnlijke flitsen zijn. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt. Het laser ontharen gebeurt op deze manier vrijwel zonder pijn, u voelt slechts wat speldenprikken en warmte op de huid, en het resultaat is langdurig. Daardoor zijn er minder behandelingen nodig. Een permanente vermindering kan doorgaans bewerkstelligd worden met ongeveer 6 tot 8 behandelingen.

Waar moet u aan denken bij de diode ICE behandeling?

Wanneer u kiest voor een behandeling met een diode ICE laser, dan mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer epileren, harsen of waxen, zodat het haarzakje niet beschadigd raakt. Alleen dan kan het haarzakje bij het laseren echt vernietigd worden. Het is verstandig om tijdens het traject twee weken voor tot 2 weken na de laserbehandeling blootstelling aan fel zonlicht en ook de zonnebank te vermijden. Ook is het belangrijk om de eerste 48 uur warmtebronnen te vermijden, zoals de sauna. De kans is groot dat de haren na ongeveer 1 tot 2 weken uit zullen vallen met de haarwortel.

Klik hieronder om meer te weten te komen over alles wat je wilt weten over laser ontharen bij Body Laser Clinics.
Help nodig? Direct een afspraak maken?