Behandelingen

Krachtigste laser van het moment!
Lutronic Clarity 2

Bij Body Laser Clinic maken wij gebruik van de Lutronic Clarity 2. Deze laser is de nieuwste en meest krachtigste laser van het moment. Deze breed inzetbare laser bevat de Alexandrite- en de Nd:YAG laser. Beide lasers staan bekend als gouden standaarden op het vlak van laserontharing en vaatbehandelingen.

De Lutronic Clarity 2. is één van de weinige systemen die in staat is beide lasers met elkaar te combineren. Dit zorgt voor een nog effectievere, maar bovenal ook veiligere behandeling. De Lutronic Clarity 2. werkt met een vierkante laserstraal en geeft geen onnodige overlapping wat je wel krijgt bij een ronde laserstraal. De vierkante laserstraat geeft hierdoor geen risico op de hotspots!

De Lutronic Clarity 2 is effectief en kent ontzettend veel voordelen: breed inzetbaar, sneller, nauwkeuriger, vrijwel pijnloos en ook geschikt voor de donkere huid.

Klik hieronder om meer te weten te komen over alles wat je wilt weten over laser ontharen bij Body Laser Clinics.

Laser ontharen

Definitief ontharen met gebruik van een laser is de meest effectieve manier. De behandeling biedt een goed alternatief voor harsen, scheren en epileren wat voor veel mensen als muziek in de oren klinkt. De haarzakjes worden door de laser kapot gemaakt waardoor de haren niet meer terug komen.

Laser bloedvaatjes

Body Laser Clinic helpt je als je last hebt van couperose, rosacea of andere vlekjes in je gezicht of op je lichaam. Na een behandeling, welke verschilt per klacht, ziet je huid er al een stuk egaler huid. Resultaten zijn al snel zichtbaar bij deze behandelingen.

Laser beenvaatjes

Heb je last van zichtbare rode of blauwe adertjes op je benen? Deze beenvaatjes zijn oppervlakking gelegen, waardoor ze veilig en effectief behandeld kunnen worden met onze laser. Er zijn maar 1-3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Laser huidverjonging

Body Laser Clinic is gespecialiseerd in huidverbetering. Er zijn verschillende methoden waarop huidverbetering zoals huidverjonging bereikt kan worden. Dit kan onder andere door het gebruik van onze laser waardoor de aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd.

Laser pigment

Heb je last van storende pigmentvlekken? Hyperpigmentaties, zoals zonne- en ouderdomsvlekken deze kunnen we effectief behandelen.

Laser acne

Acne is een veel voorkomend huidprobleem en komt het meest voor in het gezicht, op de borst of op de rug. Acne kan donkere of rode vlekken veroorzaken en littekens achterlaten. Dit kun je voorkomen door tijdig te starten met effectieve acnetherapie.

Help nodig? Direct een afspraak maken?